Juuresmuusi
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele sellerit tai porkkanat ja perunat. Keitä pehmeiksi ja soseuta. Ota talteen osa keitinvedestä. Lisää voi, kermamaito ja tarvittaessa vähän keitinvettä. Mausta suolalla. Sekoita persiljasilppu muusiin tai ripottele pinnalle. Tarjoa kasvis- tai liharuokien lisukkeena.
Lisää voi, kermamaito ja tarvittaessa vähän keitinvettä. Mausta suolalla. Sekoita persiljasilppu muusiin tai ripottele pinnalle. Tarjoa kasvis- tai liharuokien lisukkeena.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
85
355
3,7 g
2,2 g
9,3 g
3,2 g
2,8 g
1,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Kermamaitoa (+ keitinlientä),
1 tl Suolaa,
3 rkl Persiljasilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli