Juuresmuusi - Yhteishyvä

Juuresmuusi

Juuresmuusi
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Juuriselleriä tai porkkanaa
250 g
Jauhoisia perunoita
2 dl
Kermamaitoa (+ keitinlientä)
25 g
Voita
1 tl
Suolaa
3 rkl
Persiljasilppua

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sellerit tai porkkanat ja perunat. Keitä pehmeiksi ja soseuta. Ota talteen osa keitinvedestä. Lisää voi, kermamaito ja tarvittaessa vähän keitinvettä. Mausta suolalla. Sekoita persiljasilppu muusiin tai ripottele pinnalle. Tarjoa kasvis- tai liharuokien lisukkeena.

2

Lisää voi, kermamaito ja tarvittaessa vähän keitinvettä. Mausta suolalla. Sekoita persiljasilppu muusiin tai ripottele pinnalle. Tarjoa kasvis- tai liharuokien lisukkeena.

25 g
Voita
2 dl
Kermamaitoa (+ keitinlientä)
1 tl
Suolaa
3 rkl
Persiljasilppua
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.1.2016
Muokattu: 26.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g56 g
Proteiinia2 g10 g
Rasvaa4 g22 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj355 2129
Energiaa kcal85 509

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Kermamaitoa (+ keitinlientä)

  • 1 tl Suolaa

  • 3 rkl Persiljasilppua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g56 g
Proteiinia2 g10 g
Rasvaa4 g22 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj355 2129
Energiaa kcal85 509

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Kermamaitoa (+ keitinlientä)

  • 1 tl Suolaa

  • 3 rkl Persiljasilppua

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.