Juustoinen kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Broilerin suikaleita
2 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Purjo
1 tl
Currya
12 - 13 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 rkl
Makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
2 dl
Makaronia
1 kpl
(n. 380 g) säilykemaissia
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannussa. Halkaise purjo ja huuhtele se huolellisesti juoksevan veden alla. Suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja curry öljyssä kattilassa. Lisää broilerisuikaleet. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, soijakastike ja makaroni. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes broileri ja pasta ovat kypsiä.

300 - 400 g
Broilerin suikaleita
2 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Purjo
1 tl
Currya
12 - 13 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 rkl
Makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
2 dl
Makaronia
2

Lisää valutettu maissi, herneet ja sulatejuusto. Kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Viimeistele silputulla basilikalla.

1 kpl
(n. 380 g) säilykemaissia
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1321

316

12,5 g

2,3 g

23,0 g

2,0 g

2,3 g

26,0 g

2,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Currya,

12 - 13 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli