Juustoinen silakkavuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen silakkavuoka

Silakkavuoka
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Silakkavuoka saa juustoisen maun sekä muodon kolmen juuston ruokakermasta.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Sulata silakat. Valuta hyvin. Hienonna tilli. Aseta fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle.

600 g
pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
2

Mausta ja aseta keskelle hienonnettua tilliä. Kääri fileet rullalle ja aseta voideltuun uunivuokaan.

Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3

Valuta päälle kerma ja ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 14.6.2019