Juustoinen silakkavuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Silakkavuoka

Juustoinen silakkavuoka

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Silakkavuoka saa juustoisen maun sekä muodon kolmen juuston ruokakermasta.

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata silakat. Valuta hyvin. Hienonna tilli. Aseta fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle.

600 g
pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
2

Mausta ja aseta keskelle hienonnettua tilliä. Kääri fileet rullalle ja aseta voideltuun uunivuokaan.

Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3

Valuta päälle kerma ja ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.