Juustoinen silakkavuoka - Yhteishyvä

Juustoinen silakkavuoka

Silakkavuoka
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Silakkavuoka saa juustoisen maun sekä muodon kolmen juuston ruokakermasta.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 300 g) pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Sulata silakat. Valuta hyvin. Hienonna tilli. Aseta fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle.

2 kpl
(à 300 g) pakastesilakkafileitä
Nippu tuoretta tilliä
2

Mausta ja aseta keskelle hienonnettua tilliä. Kääri fileet rullalle ja aseta voideltuun uunivuokaan.

Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3

Valuta päälle kerma ja ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 12.3.2019
Jaa Somessa