Juustoinen silakkavuoka

Arvostele resepti
6 Annosta

30 min

Silakkavuoka saa juustoisen maun sekä muodon kolmen juuston ruokakermasta.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
600 gpakastesilakkafileitä
nippu tuoretta tilliä
suolaa
rouhittua valkopippuria
2 1/2 dl(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
1 1/2 dljuustoraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Sulata silakat. Valuta hyvin. Hienonna tilli. Aseta fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle.

    MääräAinesosa
    600 gpakastesilakkafileitä
    nippu tuoretta tilliä
  2. 2

    Mausta ja aseta keskelle hienonnettua tilliä. Kääri fileet rullalle ja aseta voideltuun uunivuokaan.

    MääräAinesosa
    suolaa
    rouhittua valkopippuria
  3. 3

    Valuta päälle kerma ja ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

    MääräAinesosa
    2 1/2 dl(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
    1 1/2 dljuustoraastetta

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä