Juustoiset currysilakat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gsilakkafileitä
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
pala purjoa
1 rklöljyä
2 tlcurrya
2 dlmaitoa
100 gkevytsulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Sirottele silakoille kevyesti suolaa ja pippuria. Taita fileet kalan muotoon ja aseta ne vieretysten matalaan uunivuokaan. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi. Kuullota purjorenkaita kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää curry, maito ja sulatejuusto. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele tasaiseksi. Kaada kastike silakoille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025