Juustotäytteinen tuorepasta ja yrttikastike
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | juustotäytteisiä ravioleja |
| Kastike | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | hienonnettua yrttiä, esimerkiksi persiljaa, basilikaa tai rucolaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| suolaa | |
- 1.
Kuumenna öljy pannulla, lisää roseepippuri ja sekoita noin kaksi minuuttia. Siirrä odottamaan. Keitä tuorepasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja laita pasta takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pippuriöljy, hienonnettu sipuli, yrttisilppu, sitruunanmehu ja suola.
Juustotäytteinen tuorepasta ja yrttikastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | juustotäytteisiä ravioleja |
Kastike | |
| 2 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | hienonnettua yrttiä, esimerkiksi persiljaa, basilikaa tai rucolaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| suolaa | |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy pannulla, lisää roseepippuri ja sekoita noin kaksi minuuttia. Siirrä odottamaan. Keitä tuorepasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja laita pasta takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pippuriöljy, hienonnettu sipuli, yrttisilppu, sitruunanmehu ja suola.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























