Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustotäytteinen tuorepasta ja yrttikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Juustotäytteisiä ravioleja

Kastike

2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Roseepippuria
1 kpl
Sipuli
2 dl
Hienonnettua yrttiä, esimerkiksi persiljaa, basilikaa tai rucolaa
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannulla, lisää roseepippuri ja sekoita noin kaksi minuuttia. Siirrä odottamaan. Keitä tuorepasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja laita pasta takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pippuriöljy, hienonnettu sipuli, yrttisilppu, sitruunanmehu ja suola.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.