Valmista ensin täyte. Rouhi suklaa karkeaksi. Kuumenna kattilassa 2 dl kermasta kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään, lisää suklaarouhe ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna seoksen seistä tunnin ajan huoneenlämmössä. Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi jauhoseos munavaahtoon ja sekoita varovaisesti nostellen. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kakkupohjaa 225-asteisessa uunin keskitasossa 5-6 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle puhtaalle leivinpaperiarkille ja anna jäähtyä. Irrota pohjapaperi varoen. Nosta suklaaseoksesta 1 dl toiseen kulhoon kuorrutusta varten. Vaahdota loput kermasta ja sekoita loppuun suklaaseokseen varovaisesti nostellen. Leikkaa kakkupohja neljään osaan. Aseta kakkuvadille yksi levyistä. Levitä 1/ 3 suklaa-kermaseosta pohjalle. Nosta päälle toinen levy ja toista, kunnes kaikki kerrokset ovat päällekkäin. Levitä kuorrutussuklaa pinnalle. Leikkaa kakku tasakokoisiksi leivoksiksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.