Kahden suklaan mousse - Yhteishyvä

Kahden suklaan mousse

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Taloussuklaata
100 g
Maitosuklaata
2 kpl
Keltuaista
2 kpl
Valkuaista
2 dl
Kuohukermaa

Näin teet

1

Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.

Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa