Kahden suklaan mousse

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gtaloussuklaata
100 gmaitosuklaata
2 kplkeltuaista
2 kplvalkuaista
2 dlkuohukermaa

Valmistus

  1. 1

    Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.

    Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.

    Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä