Kahden suklaan mousse
15 min

Nappaa talteen!
Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
| 100 g | taloussuklaata |
| 100 g | maitosuklaata |
| 2 kpl | keltuaista |
| 2 kpl | valkuaista |
| 2 dl | kuohukermaa |
- 1.
Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.
Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla
Kahden suklaan mousse
Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | taloussuklaata |
| 100 g | maitosuklaata |
| 2 kpl | keltuaista |
| 2 kpl | valkuaista |
| 2 dl | kuohukermaa |
Valmistus
- 1
Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.
Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























