Kalaa ja chimichurri-salaattia
Kalaa ja chimichurri-salaattia
Yhteistyössä

Kalaa ja chimichurri-salaattia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gahven- tai kuhafileitä
1 kplsitruuna lohkoina
1 kplprk hollandaisekastiketta
600 gperunoita
4 rklvalmista chimichurri-kastiketta
1 kplkesäkurpitsa
1 kplpieni kukkakaali nuppuina
4 kplporkkanaa
1/2 dlhienonnettua tilliä
1 lherneenpalkoja
1 kplsitruuna
voita paistamiseen
suolaa, pippuria
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kalafileistä ruodot pois. Paista fileet nopeasti voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Lämmitä hollandaisekastike.

  3. 3

    Tarjoile kala hollandaisekastikkeen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

  4. 4

    Keitä perunat suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi.

  5. 5

    Halkaise perunat. Isot perunat voi leikata neljään osaan.

  6. 6

    Kaada perunat kulhoon ja lisää chimichurri-kastike, pyöräytä.

  7. 7

    Riivi herneet paloista. Tarvitset herneitä noin 1 dl.

  8. 8

    Leikkaa kesäkurpitsa kahteen osaan ja höylää juustohöylällä perunoiden joukkoon. Lisää sitruunanmehu ja tilli, anna maustua hetken.

  9. 9

    Leikkaa porkkanat vinosti paloiksi. Paista porkkanat ja kukkakaalit tilkassa öljyä pannulla. Jätä purutuntuma.

  10. 10

    Yhdistä kaikki vihannekset perunoiden joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä