Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalaa ja chimichurri-salaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
ahven- tai kuhafileitä
1 kpl
sitruuna lohkoina
1 kpl
prk hollandaisekastiketta
600 g
perunoita
4 rkl
valmista chimichurri-kastiketta
1 kpl
kesäkurpitsa
1 kpl
pieni kukkakaali nuppuina
4 kpl
porkkanaa
1/2 dl
hienonnettua tilliä
1 l
herneenpalkoja
1 kpl
sitruuna
voita paistamiseen
suolaa, pippuria
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kalafileistä ruodot pois. Paista fileet nopeasti voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Lämmitä hollandaisekastike.

3

Tarjoile kala hollandaisekastikkeen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

4

Keitä perunat suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi.

5

Halkaise perunat. Isot perunat voi leikata neljään osaan.

6

Kaada perunat kulhoon ja lisää chimichurri-kastike, pyöräytä.

7

Riivi herneet paloista. Tarvitset herneitä noin 1 dl.

8

Leikkaa kesäkurpitsa kahteen osaan ja höylää juustohöylällä perunoiden joukkoon. Lisää sitruunanmehu ja tilli, anna maustua hetken.

9

Leikkaa porkkanat vinosti paloiksi. Paista porkkanat ja kukkakaalit tilkassa öljyä pannulla. Jätä purutuntuma.

10

Yhdistä kaikki vihannekset perunoiden joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.