Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pastaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
350 g
Kylmäsavulohta
Mustapippuria
150 g
Tuoretta pinaattia
1 dl
Kevytranskankermaa
1 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää paloiteltu kylmäsavulohi ja pippuri. Keitä pasta kovankypsäksi. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodit. Revi pinaatti kalan joukkoon. Yhdistä keitetty pasta, hieman keitinvettä, ranskankerma, sitruunamehu ja kalaseos. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.