Kalapasta
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| pastaa | |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 350 g | kylmäsavulohta |
| mustapippuria | |
| 150 g | tuoretta pinaattia |
| 1 dl | kevytranskankermaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
- 1.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää paloiteltu kylmäsavulohi ja pippuri. Keitä pasta kovankypsäksi. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodit. Revi pinaatti kalan joukkoon. Yhdistä keitetty pasta, hieman keitinvettä, ranskankerma, sitruunamehu ja kalaseos. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.
Kalapasta
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| pastaa | |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 350 g | kylmäsavulohta |
| mustapippuria | |
| 150 g | tuoretta pinaattia |
| 1 dl | kevytranskankermaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää paloiteltu kylmäsavulohi ja pippuri. Keitä pasta kovankypsäksi. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodit. Revi pinaatti kalan joukkoon. Yhdistä keitetty pasta, hieman keitinvettä, ranskankerma, sitruunamehu ja kalaseos. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












