Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
pastaa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
350 gkylmäsavulohta
mustapippuria
150 gtuoretta pinaattia
1 dlkevytranskankermaa
1 rklsitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää paloiteltu kylmäsavulohi ja pippuri. Keitä pasta kovankypsäksi. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodit. Revi pinaatti kalan joukkoon. Yhdistä keitetty pasta, hieman keitinvettä, ranskankerma, sitruunamehu ja kalaseos. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025