Kalastajan paistos | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kalastajan paistos

Kalastajan paistos

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kalastajan paistos on helppo ja herkullinen vuokaruoka. Lohta ja katkarapuja sisältävä paistos kuorrutetaan pinaattisella perunamuusilla.

Ainekset

4 dl
Maitoa
1 kpl
(400 g) pakastemuusiaineksia
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Margariinia tai voita

lisäksi

500 g
Nahatonta lohifileetä
1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 kpl
Limetin mehu
1/2 kpl
Purjosipulia
1 kpl
Ruukku tilliä
1 rkl
Rouhittua roseepippuria
1 tl
Suolaa
1 dl
(ruoka)kermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta maito pinnoitetussa kattilassa ja koko ajan sekoitellen. Lisää muusiainekset ja pakastepinaatti. Hauduta välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää suola ja rasva. Sekoita tasaiseksi.

2

Suikaloi lohifilee ja lado palat uunivuoan pohjalle. Lisää katkaravut. Purista päälle limeteistä mehut. Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin juoksevan veden alla. Suikaloi purjo ja lisää se vuokaan. Lisää muut ainekset. Levitä muusi päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.