Kalkkuna-omenaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkuna-omenaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Makeaa limppua, esim. maalahden

currymajoneesi

1 dl
Majoneesia
1/2 tl
Currya
1 tl
Hienonnettua kapriksia

lisäksi

50 g
Ohuita kalkkunafileeviipaleita
1 kpl
Omena
2 tl
Sitruunamehua
1 - 2 kpl
Maustekurkkua
3 rkl
Paahdettua sipulia

koristeeksi

Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita currymajoneesin ainekset. Levitä majoneesi leiville. Asettele päälle 1–2 kalkkunaviipaletta. Viipaloi omena ja pirskota päälle sitruunamehu. Kääntele niin, että omenat maustuvat. Viipaloi maustekurkut. Nostele leiville omena- ja maustekurkkuviipaleita. Ripottele päälle paahdettua sipulia. Koristele rucolalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

489

117

4,5 g

0,6 g

14,9 g

4,5 g

2,6 g

2,6 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Currya,

1 tl Hienonnettua kapriksia,

50 g Ohuita kalkkunafileeviipaleita,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli