Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kantarelli-vuohenjuustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 l
kantarelleja
2 kpl
salottisipulia
7 dl
kanalientä
3 dl
kermaa
1 kpl
pkt President petits Chevres Doux -vuohenjuustoa
voita paistamiseen
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Putsaa kantarellit ja hienonna pieniksi paloiksi.

2

Silppua sipulit. Paista sipuleita voissa kunnes ovat pehmenneet. Lisää kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut. (Ota pieni annos paistettua kantarellia sivuun koristelua varten).

3

Kaada kantarellit ja sipulit kattilaan. Lisää liemi ja anna hautua hetken. Lisää kerma ja vuohenjuustokiekot. Aja keitto sileäksi teho- tai sauvasekoittimella ja mausta pippurilla ja suolalla.

4

Jaa keitto neljään kulhoon. Lisää loput kantarelleista.

5

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.