Kantarelli-vuohenjuustokeitto
Kantarelli-vuohenjuustokeitto
Yhteistyössä

Kantarelli-vuohenjuustokeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 lkantarelleja
2 kplsalottisipulia
7 dlkanalientä
3 dlkermaa
1 kplpkt president petits chevres doux -vuohenjuustoa
voita paistamiseen
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Putsaa kantarellit ja hienonna pieniksi paloiksi.

  2. 2

    Silppua sipulit. Paista sipuleita voissa kunnes ovat pehmenneet. Lisää kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut. (Ota pieni annos paistettua kantarellia sivuun koristelua varten).

  3. 3

    Kaada kantarellit ja sipulit kattilaan. Lisää liemi ja anna hautua hetken. Lisää kerma ja vuohenjuustokiekot. Aja keitto sileäksi teho- tai sauvasekoittimella ja mausta pippurilla ja suolalla.

  4. 4

    Jaa keitto neljään kulhoon. Lisää loput kantarelleista.

  5. 5

    Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä