Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karitsanpaisti ja vihreät lisukkeet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 180g /syöjä Saunapalvattu luuton karitsanpaisti

Vihreät pavut:

400 g
Haricot verts
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
suola, pippuri

Lehtikaalipaistos:

1 kpl
pussi lehtikaalia
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
75 g
parmesaanijuusto
15 kpl
tummaa viinirypälettä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Viipaloi kartisanpaisti ja aseta tarjoiluvadille.

2

Leikkaa papujen päädyt ja kiehauta n. 2 minuuttia suolatussa vedessä.

3

Lämmitä öljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja kuullota hetki. Lisää valutetut pavut, mausta suolalla ja pippurilla.

4

Leikkaa lehtikaalista keskiruoto pois, silppua pienemmäksi. Lämmitä toisessa pannussa oliiviöljy ja lisää murskattu valkosipuli, kuullota hetki. Lisää lehtikaali ja pyörä pari minuuttia jotta kaali pehmenee hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Tarjoiluvaiheessa lisäätään raastettu parmesaani ja halkaistut viinirypäleet.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.9.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.