Karitsanpaisti ja vihreät lisukkeet
Karitsanpaisti ja vihreät lisukkeet
Yhteistyössä

Karitsanpaisti ja vihreät lisukkeet

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
n. 180g /syöjä saunapalvattu luuton karitsanpaisti

Vihreät pavut:

400 gharicot verts
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rkloliiviöljyä
suola, pippuri

Lehtikaalipaistos:

1 kplpussi lehtikaalia
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rkloliiviöljyä
75 gparmesaanijuusto
15 kpltummaa viinirypälettä

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi kartisanpaisti ja aseta tarjoiluvadille.

  2. 2

    Leikkaa papujen päädyt ja kiehauta n. 2 minuuttia suolatussa vedessä.

  3. 3

    Lämmitä öljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja kuullota hetki. Lisää valutetut pavut, mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Leikkaa lehtikaalista keskiruoto pois, silppua pienemmäksi. Lämmitä toisessa pannussa oliiviöljy ja lisää murskattu valkosipuli, kuullota hetki. Lisää lehtikaali ja pyörä pari minuuttia jotta kaali pehmenee hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Tarjoiluvaiheessa lisäätään raastettu parmesaani ja halkaistut viinirypäleet.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025