Kuumenna pata, lisää öljy ja voi. Mausta potkat suolalla ja paahda kauttaaltaan yksi kerrallaan.
Nostele lihat lautaselle odottamaan kun kaikissa on kauttaaltaan paahtunut pinta.
Laske padan lämpötila puoleen ja lisää sipulit. Kuullota sipuleita n. 10 min.
Lisää joukkoon valkosipuli ja mustapippuri, kuullota hetki.
Kaada joukkoon brandy ja sen jälkeen etikka. Anna kiehahtaa minuutin verran.
Lisää joukkoon lihaliemi, siirappi, laakerinlehdet, maustepippuri sekä vesi.
Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ja irrota mahdollisesti pohjaan tarttuneet lihahiukkaset.
Nosta potkat takaisin pataan ja anna liemen kihahtaa. Mikäli potkat eivät ole liemen peitossa lisää tarvittaessa vettä.
Anna hautua kaksi tuntia. Liha on valmis kun se vielä pysyy kiinni luussa mutta on mureaa.
Poista potkat liemestä reikäkauhaa käyttäen.
Keitä jäljelle jäänyttä lientä n. 30 min. kunnes koostumus on paksu.
Nostele karitsan potkat takaisin joukkoon ja valele kastiketta kauttaaltaan.
Vinkki: Karitsanpotkat voi myös grillata keittämisen jälkeen. Valele kastikkeella grillauksen aikana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.