Kasslerpaisti ja omenakastike

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kgporsaan marinoitua kasslerpaistia
paistamiseen paistopussi

Omenakastike:

2 rklmargariinia
1 rklvehnäjauhoja
1 dlruokakermaa
1 dlpaistolientä
3 rklomenasosetta
1 rklsinappia
jauhettua valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Pyyhi paistin pinnalta ylimääräinen marinadi pois. Nosta paisti paistopussiin ja aseta paistomittari paksuimpaan kohtaan. Paista 150 asteessa, kunnes sisälämpötila näyttää 80 astetta. Anna paistin hetken aikaa vetäytyä pussissa. Kaada pussista paistoliemi talteen ja nosta paisti tarjoiluvadille. Valmista kastike. Sulata rasva kattilassa, älä kuitenkaan ruskista sitä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada joukkoon kerma ja paistoliemi koko ajan sekoittaen. Lisää omenasose ja sinappi. Anna kiehua noin 5 minuuttia ja mausta ripauksella valkopippuria. Tarjoile lisäksi omenaisia röstiperunoita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä