Kasslerpaisti ja omenakastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasslerpaisti ja omenakastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Porsaan marinoitua kasslerpaistia
Paistamiseen paistopussi

omenakastike:

2 rkl
Margariinia
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruokakermaa
1 dl
Paistolientä
3 rkl
Omenasosetta
1 rkl
Sinappia
Jauhettua valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pyyhi paistin pinnalta ylimääräinen marinadi pois. Nosta paisti paistopussiin ja aseta paistomittari paksuimpaan kohtaan. Paista 150 asteessa, kunnes sisälämpötila näyttää 80 astetta. Anna paistin hetken aikaa vetäytyä pussissa. Kaada pussista paistoliemi talteen ja nosta paisti tarjoiluvadille. Valmista kastike. Sulata rasva kattilassa, älä kuitenkaan ruskista sitä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada joukkoon kerma ja paistoliemi koko ajan sekoittaen. Lisää omenasose ja sinappi. Anna kiehua noin 5 minuuttia ja mausta ripauksella valkopippuria. Tarjoile lisäksi omenaisia röstiperunoita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.