Keitä ja jäähdytä punajuuret. Pese, kuori ja viipaloi kasvikset, irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi. Asettele kasvikset vadille. Pirskota päälle hieman öljyä.
Pane sinappi, sokeri ja sitruunamehu kulhoon. Sekoita ja lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää joukkoon mausteet. Tarjoa kastike erikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
307
1288
30,5 g
1,7 g
6,3 g
6,2 g
2,5 g
1,7 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Rakuunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli