Kasvishöystöä, halloumia ja balsamicosiirappia | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvishöystöä, halloumia ja balsamicosiirappia

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Halloumijuustoa
300 g
Munakoisoa
300 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Öljyä
1/2 - 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
4 rkl
Punaista pestoa
2 dl
Ruokakermaa

balsamicosiirappi

1 dl
Appelsiinimehua
1/2 dl
Hunajaa
1/2 dl
Balsamicoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin balsamicosiirappi. Keitä aineita pienessä kattilassa 20-30 minuuttia hiljaa poreillen ja anna jäähtyä.

Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa tai muurikassa noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja pesto ja mausta maun mukaan.

Viipaloi halloumit ja paista öljyssä tai grillaa nopeasti molemmin puolin. Valuta halloumiviipaleille balsamicosiirappia ja tarjoa kasvishöystön kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.