Kasvishöystöä, halloumia ja balsamicosiirappia - Yhteishyvä

Kasvishöystöä, halloumia ja balsamicosiirappia

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Halloumijuustoa
300 g
Munakoisoa
300 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Öljyä
1/2 - 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
4 rkl
Punaista pestoa
2 dl
Ruokakermaa

BALSAMICOSIIRAPPI

1 dl
Appelsiinimehua
1/2 dl
Hunajaa
1/2 dl
Balsamicoa

Näin teet

1

Valmista ensin balsamicosiirappi. Keitä aineita pienessä kattilassa 20-30 minuuttia hiljaa poreillen ja anna jäähtyä.

Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa tai muurikassa noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja pesto ja mausta maun mukaan.

Viipaloi halloumit ja paista öljyssä tai grillaa nopeasti molemmin puolin. Valuta halloumiviipaleille balsamicosiirappia ja tarjoa kasvishöystön kanssa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa