Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvishöystöä, halloumia ja balsamicosiirappia

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Halloumijuustoa
300 g
Munakoisoa
300 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Öljyä
1/2 - 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
4 rkl
Punaista pestoa
2 dl
Ruokakermaa

Balsamicosiirappi

1 dl
Appelsiinimehua
1/2 dl
Hunajaa
1/2 dl
Balsamicoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista ensin balsamicosiirappi. Keitä aineita pienessä kattilassa 20-30 minuuttia hiljaa poreillen ja anna jäähtyä.

Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa tai muurikassa noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja pesto ja mausta maun mukaan.

Viipaloi halloumit ja paista öljyssä tai grillaa nopeasti molemmin puolin. Valuta halloumiviipaleille balsamicosiirappia ja tarjoa kasvishöystön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.