Kasvismozzarellasalaatti - Yhteishyvä

Kasvismozzarellasalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Munakoiso
3 kpl
Paprikaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(285/ 175 g) papusekoitusta (papu mix)
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(125 g) mozzarellaa

SITRUUNAKASTIKE

1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Yrttiseosta
Persiljaa koristeeksi

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsat ja munakoiso. Leikkaa ne noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenkodat. Paloittele paprikat.

Levitä kasvikset leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle öljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Huuhtele ja valuta pavut lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää pavut ja valkosipulit kasvisten päälle ja anna niiden paahtua 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita kastikkeen ainekset. Viipaloi mozzarella. Nostele salaatinainekset tarjoilukulhoon ja pirskota päälle kastike. Koristele persiljalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g43 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa12 g48 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj757 3026
Energiaa kcal181 724

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Yrttiseosta

  • Persiljaa koristeeksi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g43 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa12 g48 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj757 3026
Energiaa kcal181 724

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Yrttiseosta

  • Persiljaa koristeeksi

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.