Katajanmarjaetikka
15 min

Nappaa talteen!
Viinietikat sopivat marinadeihin, kastikkeisiin, säilöntään ja mausteeksi.
| 3 1/2 dl | omenaviinietikkaa |
| 1 rkl | katajanmarjoja |
| 2 kpl | rosmariininoksaa |
- 1.
Aseta mausteet viinietikan kanssa tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi. Ravista purkkia välillä.
Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Aseta koristeeksi uusi oksa ja muutamia katajanmarjoja. Säilytä huoneenlämmössä pimeässä paikassa.
Katajanmarjaetikka
Viinietikat sopivat marinadeihin, kastikkeisiin, säilöntään ja mausteeksi.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 1/2 dl | omenaviinietikkaa |
| 1 rkl | katajanmarjoja |
| 2 kpl | rosmariininoksaa |
Valmistus
- 1
Aseta mausteet viinietikan kanssa tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi. Ravista purkkia välillä.
Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Aseta koristeeksi uusi oksa ja muutamia katajanmarjoja. Säilytä huoneenlämmössä pimeässä paikassa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












