Katajanmarjaetikka | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katajanmarjaetikka

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Viinietikat sopivat marinadeihin, kastikkeisiin, säilöntään ja mausteeksi.

Ainekset

3 1/2 dl
Omenaviinietikkaa
1 rkl
Katajanmarjoja
2 kpl
Rosmariininoksaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Aseta mausteet viinietikan kanssa tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi. Ravista purkkia välillä.

Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Aseta koristeeksi uusi oksa ja muutamia katajanmarjoja. Säilytä huoneenlämmössä pimeässä paikassa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.