Katajanmarjaetikka

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Viinietikat sopivat marinadeihin, kastikkeisiin, säilöntään ja mausteeksi.

Ainekset

MääräAinesosa
3 1/2 dlomenaviinietikkaa
1 rklkatajanmarjoja
2 kplrosmariininoksaa

Valmistus

  1. 1

    Aseta mausteet viinietikan kanssa tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi. Ravista purkkia välillä.

    Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Aseta koristeeksi uusi oksa ja muutamia katajanmarjoja. Säilytä huoneenlämmössä pimeässä paikassa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025