Katkaraputäytteiset kananmunat

Nappaa talteen!
Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | pakastekatkarapuja (180 g) |
| 50 g | maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu |
| 2 rkl | ruokakermaa |
| 1/2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| rakuunaa | |
| mustapippuria | |
| (suolaa) | |
| salaatinlehtiä |
- 1.
Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.
Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.
Katkaraputäytteiset kananmunat
Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | pakastekatkarapuja (180 g) |
| 50 g | maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu |
| 2 rkl | ruokakermaa |
| 1/2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| rakuunaa | |
| mustapippuria | |
| (suolaa) | |
| salaatinlehtiä |
Valmistus
- 1
Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.
Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























