Katkaraputäytteiset kananmunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.

Ainekset

4 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
Pakastekatkarapuja (180 g)
50 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 rkl
Ruokakermaa
1/2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Rakuunaa
Mustapippuria
(suolaa)
Salaatinlehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.

Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.