Katkaraputäytteiset kananmunat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 kplpakastekatkarapuja (180 g)
50 gmaustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 rklruokakermaa
1/2 rklsitruunamehua
2 rklhienonnettua tilliä
rakuunaa
mustapippuria
(suolaa)
salaatinlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.

    Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä