Katkaraputäytteiset kananmunat
Kappaleita
8
Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.
Ainekset
4 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
Pakastekatkarapuja (180 g)
50 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 rkl
Ruokakermaa
1/2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Rakuunaa
Mustapippuria
(suolaa)
Salaatinlehtiä
Näin teet
1
Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.
Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.11.2018