Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplohutta tortillalettua

Täyte:

2 kplkeitettyä munaa
1 dlkermaviiliä tai kevytmajoneesia
2 rklhienonnettua tilliä
2 tlpiparjuuritahnaa
suolaa
1/4 tlsitruunapippuria
250 gkuorittuja katkarapuja
1/2 kplkerää amerikansalaattia

Valmistus

  1. 1

    Valmista ensin täyte. Hienonna keitetyt munat ja sekoita täyte kermaviilin tai majoneesin, piparjuuritahnan, hienonnetun tillin ja mausteiden kanssa tasaiseksi. Hienonna puolet sulatetuista ja valutetuista katkaravuista palasiksi ja lisää ne täytteeseen kokonaisten kanssa. Suikaloi salaatti ja annostele täytteen kanssa tortillapohjille. Kääri tortillat rullalle ja leikkaa kahdeksi palaksi. Pakkaa mukaan evääksi tai tarjoile välipalana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä