Katkarapuwrapit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapuwrapit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ohutta tortillalettua

täyte:

2 kpl
Keitettyä munaa
1 dl
Kermaviiliä tai kevytmajoneesia
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 tl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
1/4 tl
Sitruunapippuria
250 g
Kuorittuja katkarapuja
1/2 kpl
Kerää amerikansalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin täyte. Hienonna keitetyt munat ja sekoita täyte kermaviilin tai majoneesin, piparjuuritahnan, hienonnetun tillin ja mausteiden kanssa tasaiseksi. Hienonna puolet sulatetuista ja valutetuista katkaravuista palasiksi ja lisää ne täytteeseen kokonaisten kanssa. Suikaloi salaatti ja annostele täytteen kanssa tortillapohjille. Kääri tortillat rullalle ja leikkaa kahdeksi palaksi. Pakkaa mukaan evääksi tai tarjoile välipalana.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.