Sekoita perunajauhot ja hillosokeri kohmeisiin marjoihin. Kaada seos yhteen isoon tai neljään pieneen uunivuokaan.
Mittaa muruseoksen ainekset kattilaan. Kuumenna ja sekoita kunnes kiehahtaa. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Tarjoa haaleana jäätelön kanssa.
Vinkki: Voit käyttää kaurapaistokseen myös muita marjoja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
424
1776
22,8 g
13,5 g
47,3 g
26,3 g
5,3 g
4,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli