Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää joukkoon kermaviili ja kananmuna ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina kahdeksaan kasaan leivinpaperoidun uunipellin päälle. Painele jauhoisilla käsillä littanoiksi leiviksi. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
98
411
2,5 g
0,8 g
13,9 g
0,4 g
1,9 g
3,9 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli