Paista jäisiä kebablastuja paistokasarissa 5–10 minuuttia, kunnes lastut ovat hieman ruskistuneet. Nosta lautaselle odottamaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä ja tomaattipyreetä öljyssä kasarissa pari minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi, etikka ja mausteet. Sekoita ja keitä hiljalleen ilman kantta 15 minuuttia.
Lisää kebablastut ja kuumenna sekoitellen noin 5 minuuttia. Tarjoa kebabkastike jogurttinokareen ja riisin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
266
1115
15,3 g
5,5 g
14,0 g
10,0 g
2,5 g
14,3 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli