Kebableipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kebableipä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Halkaistua ruisleipää
2 rkl
Voileipämargariinia
4 kpl
Salaatinlehteä
2 kpl
Tomaattia

kebabmunakkaat

100 g
Pakastekebablihaa
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kebabmunakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.