Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplhalkaistua ruisleipää
2 rklvoileipämargariinia
4 kplsalaatinlehteä
2 kpltomaattia

Kebabmunakkaat

100 gpakastekebablihaa
2 kplkananmunaa
2 rklmaitoa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista kebabmunakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä