Kebableipä
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 4 kpl | halkaistua ruisleipää |
| 2 rkl | voileipämargariinia |
| 4 kpl | salaatinlehteä |
| 2 kpl | tomaattia |
| Kebabmunakkaat | |
|---|---|
| 100 g | pakastekebablihaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 rkl | maitoa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Valmista kebabmunakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.
Kebableipä
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | halkaistua ruisleipää |
| 2 rkl | voileipämargariinia |
| 4 kpl | salaatinlehteä |
| 2 kpl | tomaattia |
Kebabmunakkaat | |
| 100 g | pakastekebablihaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 rkl | maitoa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Valmista kebabmunakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























