Kerholaisen kananmunanaamat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kerholaisen kananmunanaamat

Kerholaisen kananmunanaamat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
100 g
Raejuustoa
2 rkl
Hampurilaiskastiketta
4 kpl
Pyöreää ruisleipää
1 rkl
Kevytlevitettä

päälle:

Pieneksi silputtua salaattia
Erilaisia kasvis- ja hedelmäpaloja ym.

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja hienonna haarukalla. Sekoita kananmunat, raejuusto ja hampurilaiskastike keskenään. Voitele ruisleivät. Lusikoi päälle kananmunatäytettä. Leikkaa kasviksista ja hedelmistä paloja. Muotoile niistä "kasvot" ruisleivälle.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.