Kerholaisen kananmunanaamat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kananmunaa |
| 100 g | raejuustoa |
| 2 rkl | hampurilaiskastiketta |
| 4 kpl | pyöreää ruisleipää |
| 1 rkl | kevytlevitettä |
| Päälle: | |
|---|---|
| pieneksi silputtua salaattia | |
| erilaisia kasvis- ja hedelmäpaloja ym. | |
- 1.
Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja hienonna haarukalla. Sekoita kananmunat, raejuusto ja hampurilaiskastike keskenään. Voitele ruisleivät. Lusikoi päälle kananmunatäytettä. Leikkaa kasviksista ja hedelmistä paloja. Muotoile niistä "kasvot" ruisleivälle.
Kerholaisen kananmunanaamat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kananmunaa |
| 100 g | raejuustoa |
| 2 rkl | hampurilaiskastiketta |
| 4 kpl | pyöreää ruisleipää |
| 1 rkl | kevytlevitettä |
Päälle: | |
| pieneksi silputtua salaattia | |
| erilaisia kasvis- ja hedelmäpaloja ym. | |
Valmistus
- 1
Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja hienonna haarukalla. Sekoita kananmunat, raejuusto ja hampurilaiskastike keskenään. Voitele ruisleivät. Lusikoi päälle kananmunatäytettä. Leikkaa kasviksista ja hedelmistä paloja. Muotoile niistä "kasvot" ruisleivälle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























