Laita puhdistetut ja paloitellut sienet pannulle ja paista voissa niin, että sienien kosteus haihtuu.
Lisää hienonnettu keltasipuli, freesaa hetki kevyesti, lisää nesteet ja hauduta miedolla lämmöllä. Jos haluat keitosta paksumman, sakeuta tarvittaessa maissijauho-vesiseoksella.
Mausta ja tarkista maku. Koristele kermainen sienikeitto hienonnetulla persiljalla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
129
541
12,0 g
6,8 g
2,0 g
1,8 g
3,3 g
2,5 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Keltasipuli,
3 dl kermaa,
1 dl valkoviiniä,
suolaa,
persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli