Kesäkurpitsacurd - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsacurd

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Kesäkurpitsatahna sopii paahtoleivän pinnalle. Kokeile myös kakkujen täytteeksi. Tahna säilyy kylmässä noin viikon ajan.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
2 rkl
Vettä
1 kpl
Sitruuna
1 1/2 dl
Sokeria
75 g
Voita
2 kpl
Kananmunaa

Näin teet

1

Pese ja pilko kesäkurpitsat pieniksi. Keitä vedessä 5 minuuttia kunnes pehmenevät. Lisää pestyn sitruunan raastettu kuori ja mehu. Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Lisää sokeri ja voi kattilaan, kuumenna kunnes voi sulaa. Nosta kattila liedeltä ja vatkaa munat yksitellen joukkoon. Siirrä kattila takaisin liedelle ja keitä noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Purkita kuuma tahna puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje kannet heti. Anna jäähtyä ja säilö kylmässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja142 g142 g
Proteiinia18 g18 g
Rasvaa73 g73 g
Kuituja6 g6 g
Energiaa kj5524 5524
Energiaa kcal1320 1320

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja142 g142 g
Proteiinia18 g18 g
Rasvaa73 g73 g
Kuituja6 g6 g
Energiaa kj5524 5524
Energiaa kcal1320 1320

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.