Kevyt marjavaahto

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
4 dlpakastemarjoja
2 kplkananmunanvalkuaista
1 kplmaitorahkaa
3/4 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria

Valmistus

  1. 1

    Soseuta kohmeiset marjat. Erota kananmunasta valkuaiset ja vaahdota ne kestäväksi vaahdoksi. Sekoita rahkan joukkoon marjasose, sokeri, vaniljasokeri ja lopuksi varoen valkuaisvaahto. Sekoita vaahto hieman huolimattomasti, jos haluat jättää valkoisia raitoja koristeeksi. Jaa vaahto jälkiruoka-astioihin ja tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025