Kiinankaalia ja nuudeleita

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gnuudeleita
500 gkiinankaalia
2 rklöljyä
2 rklsoijakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi. Kuumenna öljy vokissa tai tilavassa paistokasarissa. Pikapaista kiinankaalia muutama minuutti. Sekoita joukkoon hiukan paloiteltu nuudeli ja kuumenna. Mausta soijalla ja tarjoa esimerkiksilohen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025