Kiinankaalia ja nuudeleita | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kiinankaalia ja nuudeleita

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Nuudeleita
500 g
Kiinankaalia
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi. Kuumenna öljy vokissa tai tilavassa paistokasarissa. Pikapaista kiinankaalia muutama minuutti. Sekoita joukkoon hiukan paloiteltu nuudeli ja kuumenna. Mausta soijalla ja tarjoa esimerkiksilohen kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.