Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-sinihomejuustopasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kinkusta, sinihomejuustosta sekä mm. chilikastikkeesta syntyy mutkaton ja maistuva kastike pennepastalle. Koristele annos yrteillä tai rucolalla.

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
2 rkl
Chilikastiketta
1 kpl
(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (valio)
2 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

300 g
Pennepastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää kinkkusuikaleet ja chilikastike. Kääntele ainekset sekaisin.Lisää sinihomejuusto, ruokakerma ja ripaus rouhittua mustapippuria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa tasaisesti.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

2

Lisää kinkkusuikaleet ja chilikastike. Kääntele ainekset sekaisin.Lisää sinihomejuusto, ruokakerma ja ripaus rouhittua mustapippuria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa tasaisesti.

1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
2 rkl
Chilikastiketta
1 kpl
(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (valio)
2 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
3

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

300 g
Pennepastaa
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.