Kinkku-sinihomejuustopasta

arvosana5/5

(3)arviota
4 Annosta

15 min

Kinkusta, sinihomejuustosta sekä mm. chilikastikkeesta syntyy mutkaton ja maistuva kastike pennepastalle. Koristele annos yrteillä tai rucolalla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpieni sipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 kpl(300 g) kinkkusuikaleita
2 rklchilikastiketta
1 kpl(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (valio)
2 dlruokakermaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi

300 gpennepastaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää kinkkusuikaleet ja chilikastike. Kääntele ainekset sekaisin.Lisää sinihomejuusto, ruokakerma ja ripaus rouhittua mustapippuria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa tasaisesti.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

  2. 2

    Lisää kinkkusuikaleet ja chilikastike. Kääntele ainekset sekaisin.Lisää sinihomejuusto, ruokakerma ja ripaus rouhittua mustapippuria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa tasaisesti.

    MääräAinesosa
    1 kpl(300 g) kinkkusuikaleita
    2 rklchilikastiketta
    1 kpl(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (valio)
    2 dlruokakermaa
    1/2 tlrouhittua mustapippuria
  3. 3

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

    MääräAinesosa
    300 gpennepastaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä