Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 dl | kuivaa valkoviiniä |
| 4 kpl | vartta kevätsipulia |
| 2 rkl | voita |
| 1 kpl | fenkoli |
| 8 kpl | kiinteää perunaa (mielellään siikli) |
| 1 l | kalalientä (lisää vettä kalaliemeen jos tarvis) |
| 1 kpl | laakerinlehti |
| 4 kpl | valkopippuria |
| 600 g | kirjolohi- tai lohifileetä n. 2 x 2 cm paloina (myös vaalea kala käy) |
| 1/2 kpl | nippua tilliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| tarjoiluehdotus: 500 g kuorimattomia katkarapuja |
Silpua kevätsipulit ja fenkoli. Kuori ja kuutioi perunat.
Kuullota sipulit ja fenkoli voissa. Lisää perunat ja valkoviini. Anna hautua hetken.
Kaada kalaliemi, suola, laakerinlehti ja valkopippurit joukkoon. Keitä matalalla lämmöllä kunnes perunat ovat pehmenneet.
Lisää Lohikuutiot ja poista kattila liedeltä. Anna hautua n. 7 minuuttia.
Lisää tilli, tarkista maku suolalla ja pippurilla.
Tarjoile vaalean leivän, katkarapujen ja valkosipulimajoneesin (aiolin) kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | kuivaa valkoviiniä |
| 4 kpl | vartta kevätsipulia |
| 2 rkl | voita |
| 1 kpl | fenkoli |
| 8 kpl | kiinteää perunaa (mielellään siikli) |
| 1 l | kalalientä (lisää vettä kalaliemeen jos tarvis) |
| 1 kpl | laakerinlehti |
| 4 kpl | valkopippuria |
| 600 g | kirjolohi- tai lohifileetä n. 2 x 2 cm paloina (myös vaalea kala käy) |
| 1/2 kpl | nippua tilliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| tarjoiluehdotus: 500 g kuorimattomia katkarapuja |
Silpua kevätsipulit ja fenkoli. Kuori ja kuutioi perunat.
Kuullota sipulit ja fenkoli voissa. Lisää perunat ja valkoviini. Anna hautua hetken.
Kaada kalaliemi, suola, laakerinlehti ja valkopippurit joukkoon. Keitä matalalla lämmöllä kunnes perunat ovat pehmenneet.
Lisää Lohikuutiot ja poista kattila liedeltä. Anna hautua n. 7 minuuttia.
Lisää tilli, tarkista maku suolalla ja pippurilla.
Tarjoile vaalean leivän, katkarapujen ja valkosipulimajoneesin (aiolin) kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.