Kirsikka-kookosjäätelö

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 lvaniljajäätelöä
1/2 lkirsikoita paloiteltuna
muutama mansikka
1 dlkookoshiutaleita

Lisäksi:

(kinuskikastiketta)

Valmistus

  1. 1

    Pehmennä jäätelö puolisulaksi ja sekoita siihen nopeasti silputut kirsikat, joista olet poistanut kivet, ja mansikat sekä kookoshiutaleet.Kastele sileäreunainen leipä- tai kakkuvuoka kylmään veteen ja vuoraa kelmulla. Kaada seos siihen kohmeisena. Tasoita pinta, peitä foliolla ja pakasta jäätelö uudelleen 1-2 tunniksi.Kumoa jäätelö, poista kelmu ja tarjoa täysin uutena versiona kastikkeen kanssa tai ilman sitä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä