Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirsikka-kookosjäätelö

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä
1/2 l
Kirsikoita paloiteltuna
Muutama mansikka
1 dl
Kookoshiutaleita

Lisäksi:

(kinuskikastiketta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pehmennä jäätelö puolisulaksi ja sekoita siihen nopeasti silputut kirsikat, joista olet poistanut kivet, ja mansikat sekä kookoshiutaleet.Kastele sileäreunainen leipä- tai kakkuvuoka kylmään veteen ja vuoraa kelmulla. Kaada seos siihen kohmeisena. Tasoita pinta, peitä foliolla ja pakasta jäätelö uudelleen 1-2 tunniksi.Kumoa jäätelö, poista kelmu ja tarjoa täysin uutena versiona kastikkeen kanssa tai ilman sitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.