Valmista liha- ja kanarubit paahtamalla kaikki mausteet kuumalla pannulla. Lisää lopuksi ruokosokeri.
Valmista kalarub sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
Valmiit mausteseokset säilyvät hyvin suljetussa astiassa. Kuivamausteseoksista voit valmistaa marinadia lisäämällä joukkoon ½ dl rypsiöljyä tai vaikka dippiä sekoittamalla 1 rkl mausteseosta kermaviilin joukkoon.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
608
2565
3,0 g
—
108,0 g
96,0 g
31,0 g
12,0 g
31,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl valkosipulijauhetta,
1 tl juustokuminaa,
1 rkl juustokuminaa,
0,5 tl jauhettua neilikkaa,
1 rkl sitruunan kuorta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli