Kolmen juuston muffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolmen juuston muffinit

???
Kappaleita
12
Muffinitaikinaan voi hyödyntää kaikenlaisten juustojen loppupalat, kuten parmesaani- tai emmentaljuuston.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Yrttiseosta
3 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Maitoa
100 g
Tuorejuustoa
1 dl
Parmesaaniraastetta
1 dl
Emmentaljuustoraastetta
3 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon maito ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kuivat ainekset, parmesaaniraaste, osa emmentalraasteesta ja öljy muna-maitoon.

Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle loppu emmentalraaste. Paista muffineja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 30.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj621 7450
Energiaa kcal148 1780
Rasvaa6.3 g76.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.6 g19.0 g
Hiilihydraatteja16.8 g201.0 g
Sokereita1.0 g12.0 g
Kuituja0.8 g9.0 g
Proteiinia5.3 g64.0 g
Suolaa0.2 g1.9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Suolaa

  • 1 tl Yrttiseosta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 dl Emmentaljuustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj621 7450
Energiaa kcal148 1780
Rasvaa6.3 g76.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.6 g19.0 g
Hiilihydraatteja16.8 g201.0 g
Sokereita1.0 g12.0 g
Kuituja0.8 g9.0 g
Proteiinia5.3 g64.0 g
Suolaa0.2 g1.9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Suolaa

  • 1 tl Yrttiseosta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 dl Emmentaljuustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.