Konvehtifudge

Arvostele resepti
25 Kappaletta

Pehmeä fudgekaramelli syntyy muutamasta aineesta.

Ainekset

MääräAinesosa
100 gtummaa suklaata
1 kpl(300 g) suklaakonvehteja
25 gvoita
1 kpl(397 g) kondensoitua maitoa

Valmistus

  1. 1

    Paloittele tumma suklaa. Sulata suklaat ja voi teräskulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kondensoitu maito ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

    Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
24.7.2018
|
Päivitetty: 18.11.2025

Samankaltaisia reseptejä