Konvehtifudge | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Konvehtifudge

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Pehmeä fudgekaramelli syntyy muutamasta aineesta.

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
1 kpl
(300 g) suklaakonvehteja
25 g
Voita
1 kpl
(397 g) kondensoitua maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele tumma suklaa. Sulata suklaat ja voi teräskulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kondensoitu maito ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 27.10.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

188

45

2,6 g

1,5 g

4,9 g

4,6 g

0,2 g

0,4 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli