Konvehtifudge - Yhteishyvä

Konvehtifudge

???
Kappaleita
25
Pehmeä fudgekaramelli syntyy muutamasta aineesta.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
1 kpl
(300 g) suklaakonvehteja
25 g
Voita
1 kpl
(397 g) kondensoitua maitoa

Näin teet

1

Paloittele tumma suklaa. Sulata suklaat ja voi teräskulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kondensoitu maito ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 27.10.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g123 g
Proteiinia0 g10 g
Rasvaa3 g64 g
Kuituja0 g5 g
Energiaa kj188 4709
Energiaa kcal45 1125

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g123 g
Proteiinia0 g10 g
Rasvaa3 g64 g
Kuituja0 g5 g
Energiaa kj188 4709
Energiaa kcal45 1125

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.