Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Kookospannacotta ja mango-passionhedelmäkastiketta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 mlkookosmaitoa
2 kplkananmunankeltuaista
2 kpltähtianiksen kotaa
3 rklpalmu- tai vaaleaa ruokosokeria
2 rkllimemehua
1/2 dlmurskattuja pistaasipähkinöitä
3 liivatelehteä
ripaus suolaa

Kastike

1 kpltlk säilöttyä mangohedelmää
2 kplpassionhedelmää

Valmistus

  1. 1

    Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä puoli tuntia. Kuumenna kookosmaito sokerin ja tähtianiksien kera kiehuvaksi. Purista liivatteista vesi ja lisää kuumaan liemeen.

  2. 2

    Kaada kiehuva neste keltuaisten joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää rouhitut pähkinät.

  3. 3

    Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi silloin tällöin sekoittaen. Jos et sekoita, nousevat pähkinät pinnalle. Kaada neljään annoslasiin, kun massa alkaa saostua. Nosta jääkaappiin hyytymään.

  4. 4

    Soseuta mango kastikkeeksi ja kaada hyytyneen kookosmaidon päälle. Laita passionhedelmän puolikas koristeeksi tai lusikoi hedelmäliha mangokastikkeen päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä