Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kookospannacotta ja mango-passionhedelmäkastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 ml
kookosmaitoa
2 kpl
kananmunankeltuaista
2 kpl
tähtianiksen kotaa
3 rkl
palmu- tai vaaleaa ruokosokeria
2 rkl
limemehua
1/2 dl
murskattuja pistaasipähkinöitä
3 liivatelehteä
ripaus suolaa

Kastike

1 kpl
tlk säilöttyä mangohedelmää
2 kpl
passionhedelmää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä puoli tuntia. Kuumenna kookosmaito sokerin ja tähtianiksien kera kiehuvaksi. Purista liivatteista vesi ja lisää kuumaan liemeen.

2

Kaada kiehuva neste keltuaisten joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää rouhitut pähkinät.

3

Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi silloin tällöin sekoittaen. Jos et sekoita, nousevat pähkinät pinnalle. Kaada neljään annoslasiin, kun massa alkaa saostua. Nosta jääkaappiin hyytymään.

4

Soseuta mango kastikkeeksi ja kaada hyytyneen kookosmaidon päälle. Laita passionhedelmän puolikas koristeeksi tai lusikoi hedelmäliha mangokastikkeen päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.