Koskenlaskijan kukkakaalikeitto
Koskenlaskijan kukkakaalikeitto
Yhteistyössä

Koskenlaskijan kukkakaalikeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gkukkakaalia
1 kplpieni kesäkurpitsa
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kplpss pinaattia
1 kplpkt koskenlaskija-juustoa
n. 1 l vettä
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kukkakaali nupuiksi ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.

  2. 2

    Keitä kukkakaali ja kesäkurpitsa pehmeiksi. Lisää kasvisliemikuutiot ja pinaatti, keitä vielä hetken.

  3. 3

    Kuutioi juusto ja lisää keittoon. Aja sileäksi sauvasekoittimella ja mausta mustapippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä