Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Koskenlaskijan kukkakaalikeitto

Koskenlaskijan kukkakaalikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

700 g
kukkakaalia
1 kpl
pieni kesäkurpitsa
2 kpl
kasvisliemikuutiota
1 kpl
pss pinaattia
1 kpl
pkt Koskenlaskija-juustoa
n. 1 l vettä
mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kukkakaali nupuiksi ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.

2

Keitä kukkakaali ja kesäkurpitsa pehmeiksi. Lisää kasvisliemikuutiot ja pinaatti, keitä vielä hetken.

3

Kuutioi juusto ja lisää keittoon. Aja sileäksi sauvasekoittimella ja mausta mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 26.1.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.