Kostea mantelikakku
Ainekset
Valmistus
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri loppuvaiheessa pienissä erissä ja vatkaa, kunnes sokeri on täysin sekoittunut vaahtoon. Sekoita mantelijauhe ja vehnäjauhot keskenään ja lisää vuorotellen juoksevan margariinin kanssa valkuaisvaahtoon varovasti samalla sekoittaen. Vuoraa leivinpaperilla irtopohjainen 20 cm halkaisijaltaan oleva kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua ensin 200 asteessa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa ennen irrottamista. Sirota jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.