Kreikkalainen kurkkusalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kurkku |
| 1 dl | turkkilaista jugurttia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 3 rkl | tuoretta tilliä |
- 1.
Viipaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Mausta jogurtti puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nostele kastike ja hienonnettu tilli kerroksittain kurkkujen kanssa tarjoiluastiaan. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.
Kreikkalainen kurkkusalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kurkku |
| 1 dl | turkkilaista jugurttia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 3 rkl | tuoretta tilliä |
Valmistus
- 1
Viipaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Mausta jogurtti puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nostele kastike ja hienonnettu tilli kerroksittain kurkkujen kanssa tarjoiluastiaan. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























