Kreikkalainen kurkkusalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkurkku
1 dlturkkilaista jugurttia
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklsitruunanmehua
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
3 rkltuoretta tilliä

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Mausta jogurtti puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nostele kastike ja hienonnettu tilli kerroksittain kurkkujen kanssa tarjoiluastiaan. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä