Kreikkalaiset lohipihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalaiset lohipihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Feta maustaa lohimurekepihvit ja tsatsiki viimeistelee annoksen.

Ainekset

700 g
Nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
50 g
Fetajuustoa
1 1/2 rkl
Kapriksia
1 rkl
Hienonnettua tuoretta minttua tai persiljaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kananmuna

paistamiseen

Öljyä

tsatsikikastike

Pala kurkkua
2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettua minttua tai persiljaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele lohifilee ja siirrä palat leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Lisää loput ainekset ja aja karkeaksi massaksi.

Raasta kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua pihvien paiston ajan.

Paista lohimassasta öljyssä paistin- tai lettupannulla pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

Tarjoa lohipihvit  tsatsikikastikkeen ja salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1885

450

32,3 g

9,5 g

2,5 g

2,5 g

38,3 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 rkl Kapriksia,

Rouhittua mustapippuria,

Öljyä,

Pala kurkkua,

2 rkl Hienonnettua minttua tai persiljaa,

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli