Kulkurin pastakastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Lihapullat:

350 gpaistijauhelihaa
1/2 dlkorppujauhoja
1 dlvettä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 kplkananmunaa
valkopippuria
1 tlpaprikajauhetta
1 tlsuolaa

Kastike:

2 rklvehnäjauhoja
1 rklmargariinia
1 dlvettä
1/2 kpllihaliemikuutio
3 rkltomaattipyreetä
1/2 dlkermaa
1/2 tloreganoa
sokeria
rouhittua musta- tai valkopippuria

Lisäksi:

keitettyä makaronia tai nauhapastaa

Koristeluun:

silputtua tuoretta persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Pane korppujauhot veteen ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Sekoita keskenään kuoritut ja silputut sipulit sekä muut lihapullien ainekset ja muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä. Paista pyörykät pannulla kypsiksi.

    MääräAinesosa
    1/2 dlkorppujauhoja
    1 dlvettä
    1 kplsipuli
    1 kplvalkosipulinkynsi
    350 gpaistijauhelihaa
    2 kplkananmunaa
    1 tlpaprikajauhetta
    1 tlsuolaa
    valkopippuria
  2. 2

    Valmista kastike ruskistamalla vehnäjauhoja rasvassa pannulla. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja tomaattisose. Anna kiehahtaa ja lisää kerma. Mausta.

    MääräAinesosa
    2 rklvehnäjauhoja
    1 rklmargariinia
    1 dlvettä
    1/2 kpllihaliemikuutio
    3 rkltomaattipyreetä
    1/2 dlkermaa
    rouhittua musta- tai valkopippuria
    sokeria
  3. 3

    Tarjoile keitetyn makaronin kanssa persiljasilpulla koristettuna.

    MääräAinesosa
    keitettyä makaronia tai nauhapastaa
    silputtua tuoretta persiljaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
SOK
6.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä