Sekoita kaikki aineet yhteen kulhossa ja anna turvota noin 15 minuuttia.
Sekoita uudelleen ja lämmitä lettupannu keskilämmölle. Voitele pannu öljyllä ja lusikoi taikinaa pannulle. Anna kypsyä noin 3 minuuttia.
Käännä juuresletut, lisää pannulle nokare voita ja anna sen ruskistua. Lusikoi voita juureslettujen päälle ja anna kypsyä vielä noin 3 minuuttia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
108
452
2,8 g
1,0 g
14,3 g
4,3 g
2,3 g
4,8 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 dl Kulman Keittiön juuresmuusia,
öljyä ja voita paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli