Kulman Keittiön lammascurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kulman Keittiön lammascurry

Kulman Keittiön lammascurry

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Helppo lammascurry sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Muutamasta tarkoin valitusta ainesosasta syntyy herkullinen ateria ilman suurempaa vaivaa.

Ainekset

4 kpl
kotimaista karitsan paahtopaistia
1/2 dl
Jokipoika Ghee kirkastettua voita
Sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
currytahnaa
Punainen chili
1 tlk tomaattimurskaa
3 dl
turkkilaista jogurttia
Nippu tuoretta korianteria
suolaa
Tarjoiluun riisiä

Valmistus

1

Leikkaa paahtopaistit kuutioiksi ja paista kirkastetussa voissa hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa.

4 kpl
kotimaista karitsan paahtopaistia
1/2 dl
Jokipoika Ghee kirkastettua voita
Sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
2

Lisää currytahna ja paista vielä hetki.

1 dl
currytahnaa
3

Lisää pilkottu chili, tomaattimurska ja vettä tarvittaessa. Hauduta hiljalleen kypsäksi kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.

Punainen chili
1 tlk tomaattimurskaa
4

Lisää lopuksi jogurtti sekä korianteri ja mausta. Tarjoile riisin kanssa.

3 dl
turkkilaista jogurttia
Nippu tuoretta korianteria
suolaa
Tarjoiluun riisiä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 3.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

601

144

11,3 g

5,8 g

6,3 g

4,8 g

0,3 g

4,3 g

3,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl kotimaista karitsan paahtopaistia,

0,5 dl Jokipoika Ghee kirkastettua voita,

Sipuli,

Punainen chili,

1 tlk tomaattimurskaa,

Nippu tuoretta korianteria,

suolaa,

Tarjoiluun riisiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli