Leikkaa paahtopaistit kuutioiksi ja paista kirkastetussa voissa hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa.
Lisää currytahna ja paista vielä hetki.
Lisää pilkottu chili, tomaattimurska ja vettä tarvittaessa. Hauduta hiljalleen kypsäksi kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.
Lisää lopuksi jogurtti sekä korianteri ja mausta. Tarjoile riisin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
144
601
11,3 g
5,8 g
6,3 g
4,8 g
0,3 g
4,3 g
3,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl kotimaista karitsan paahtopaistia,
0,5 dl Jokipoika Ghee kirkastettua voita,
Sipuli,
Punainen chili,
1 tlk tomaattimurskaa,
Nippu tuoretta korianteria,
suolaa,
Tarjoiluun riisiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli