Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuningatarjuustokakku

Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

Pohja

12 kpl
Tummaa keksiä
50 g
Pehmeää margariinia

Täyte 1

3 kpl
Munaa
400 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 1/2 dl
Mustikoita
1 1/2 dl
Vadelmia

Täyte 2

1 dl
Kermaviiliä
150 g
Ranskankermaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Koristeluun

Musikoita ja vadelmia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Katri Schröder
Julkaistu: 31.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.