Kuningatarjuustokakku

Ainekset

MääräAinesosa

Pohja

12 kpltummaa keksiä
50 gpehmeää margariinia

Täyte 1

3 kplmunaa
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
1 1/2 dlmustikoita
1 1/2 dlvadelmia

Täyte 2

1 dlkermaviiliä
150 granskankermaa
1 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

musikoita ja vadelmia

Valmistus

  1. 1

    Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Katri Schröder
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä