Kuningatarjuustokakku

Nappaa talteen!
| Pohja | |
|---|---|
| 12 kpl | tummaa keksiä |
| 50 g | pehmeää margariinia |
| Täyte 1 | |
| 3 kpl | munaa |
| 400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 1/2 dl | mustikoita |
| 1 1/2 dl | vadelmia |
| Täyte 2 | |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 150 g | ranskankermaa |
| 1 rkl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| Koristeluun | |
| musikoita ja vadelmia | |
- 1.
Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.
Kuningatarjuustokakku
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pohja | |
| 12 kpl | tummaa keksiä |
| 50 g | pehmeää margariinia |
Täyte 1 | |
| 3 kpl | munaa |
| 400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 1/2 dl | mustikoita |
| 1 1/2 dl | vadelmia |
Täyte 2 | |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 150 g | ranskankermaa |
| 1 rkl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
Koristeluun | |
| musikoita ja vadelmia | |
Valmistus
- 1
Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























