Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuorrutettu tofu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) kylmäsavutofua
1 1/2 rkl
Sinappia
2 - 3 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Siirrä tofu leikkuulaudalle ja kuorruta sinapilla. Siivilöi pintaan korppujauhoja. Nosta tofupala uuninkestävälle vadille tai leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

27

114

0,3 g

4,5 g

0,8 g

0,3 g

0,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (300 g) kylmäsavutofua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli