Kurkku-tuorejuustokolmioleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurkku-tuorejuustokolmioleivät

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

6 kpl
Paahtoleipäviipaletta

väliin

1 kpl
(200 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
Tilliä
1/2 kpl
Sitruunan kuori ja mehu
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/3 kpl
(1/3) kurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita tuorejuustoon hienonnettu tilli, hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste ja mehu, mausta suolalla sekä pippurilla. Pese kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Päällystä leivät tuorejuustolla ja kurkkuviipaleilla. Leikkaa kolmioksi.

Resepti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Roope Permanto
Julkaistu: 27.1.2017
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

135

32

0,7 g

0,3 g

5,3 g

0,4 g

0,3 g

1,1 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tilliä,

Sitruunan kuori ja mehu,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli