Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pkt mummon kypsät pariisinperunat -perunoita (500 g) |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 3 kpl | kevätsipulinvartta |
| 3 rkl | kalafondia |
| 8 dl | vettä |
| 2 dl | ruokakermaa tai kuohukermaa |
| 1/2 kpl | nippua tilliä |
| n. 300 g kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta | |
| suolaa, mustapippuria | |
| tarjoiluun: | |
| ruisleipää | |
| voita |
Kaada vesi ja fondi kattilaan ja kiehauta.
Kuori porkkanat, pilko pieniksi palasiksi ja lisää keittoon.
Silppua kevätsipulinvarret ja tilli.
Kun porkkanat ovat kypsiä, lisää perunat ja kevätsipulit.
Lisää kerma, lohi ja tilli.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile ruisleivän kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pkt mummon kypsät pariisinperunat -perunoita (500 g) |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 3 kpl | kevätsipulinvartta |
| 3 rkl | kalafondia |
| 8 dl | vettä |
| 2 dl | ruokakermaa tai kuohukermaa |
| 1/2 kpl | nippua tilliä |
| n. 300 g kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta | |
| suolaa, mustapippuria | |
| tarjoiluun: | |
| ruisleipää | |
| voita |
Kaada vesi ja fondi kattilaan ja kiehauta.
Kuori porkkanat, pilko pieniksi palasiksi ja lisää keittoon.
Silppua kevätsipulinvarret ja tilli.
Kun porkkanat ovat kypsiä, lisää perunat ja kevätsipulit.
Lisää kerma, lohi ja tilli.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile ruisleivän kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.