Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavulohikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pkt Mummon kypsät Pariisinperunat -perunoita (500 g)
2 kpl
porkkanaa
3 kpl
kevätsipulinvartta
3 rkl
kalafondia
8 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa tai kuohukermaa
1/2 kpl
nippua tilliä
n. 300 g kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta
suolaa, mustapippuria
Tarjoiluun:
ruisleipää
voita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kaada vesi ja fondi kattilaan ja kiehauta.

2

Kuori porkkanat, pilko pieniksi palasiksi ja lisää keittoon.

3

Silppua kevätsipulinvarret ja tilli.

4

Kun porkkanat ovat kypsiä, lisää perunat ja kevätsipulit.

5

Lisää kerma, lohi ja tilli.

6

Mausta suolalla ja pippurilla.

7

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.