Vuoraa minimuffinipelti paperimuoteilla. Murustele keksit. Leikkaa lakupalat pienemmiksi paloiksi. Pilko suklaa mikronkestävään kulhoon ja sulata välillä sekoitellen mikrossa keskiteholla. Sekoita keksipalat ja puolet lakuista ja vaahtokarkeista suklaan joukkoon. Jaa seos vuokiin.
Lisää päälle vaahtokarkkeja, popcorneja, suolapähkinöitä ja lakupaloja. Anna jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
129
539
6,1 g
2,9 g
15,8 g
13,4 g
0,5 g
2,4 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Murokeksejä,
1 dl Popcorneja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli