Lämmin avokadokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin avokadokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Avokadoa
2 kpl
Limetin mehua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
4 dl
Vettä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata katkaravut ja valuta neste pois. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra lusikalla hedelmälihat kuorista. Pirskota avokadopalojen päälle yhden limetin mehu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon valkosipulit. Lisää kattilaan avokadot ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon ranskankerma ja soseuta keitto tasaiseksi. Purista keiton joukkoon limetin mehu. Kuumenna keitto ja tarjoile katkarapujen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.